Panimo

Panijat Vääksyn kanavalla

Hyvän oluen arvostus. Huippuluokan panimolaitteisto. Keittiömestarin reseptiikan taju.

Kanavan Panimo on käsityöläisoluita käymisteitse valmistava pienpanimo Vääksyn idyllissä. Panimo syntyi vuonna 2016 juurilleen palanneiden Karlstedtin veljesten intohimosta olueen ja hyvään ruokaan – sekä innostuksesta tehdä bisnestä yhdessä.

Vanhassa Vääksyssä toteutuu nyt veljesten ja isän yhteinen maltaan tuoksuinen unelma. Sielukas pienpanimo vannoo lähituotannon nimeen. Pääraaka-aine mallasvilja saapuu Lahdesta Viking Maltilta ja mallastamaton vilja päijäthämäläisiltä viljelijöiltä. Kausioluiden twist syntyy paikallisista marjoista, yrteistä ja juurista omalla reseptiikalla.

Eurooppalaista olutkulttuuria vaalitaan kuuluisan virolaisen panimomestarin Enn Kärblanen opein slovakialaisella panimolaitteistolla, joka on laatuaan ainoa koko Suomessa. Pieni hiilijalanjälki on tärkeä osa tarinaa.

Tervetuloa viimeistelemään Kanavan Panimon tarina huurteisen äärelle.

Kanavan Panimon arvot

Laadukkaat raaka-aineet

Rehdit ja puhtaat maut

Perinteinen reseptiikka

Paikallisuus & avoimuus