Verkkokaupan ehdot

Alla olevat yleiset ehdot ovat voimassa tehdessäsi tilauksia verkkokaupasta. Huomioithan, että ehdot voivat muuttua. Tilaamalla tuotteitamme hyväksyt kauppaehtomme.

1. Tilaus

Tilaus voidaan tehdä verkkokaupassamme www.kanavanpanimo.fi. Kanavan Panimo pidättää oikeuden tuotteiden mahdolliseen loppuun myyntiin sekä varastosaatavuuden virheellisiin tietoihin. Vahvistamme tuotteiden saatavuuden ja arvioidun toimitusajan tilausvahvistuksella. Voidaksesi tilata tuotteita verkkokaupastamme sinun tulee olla vähintään 18-vuotias. Ostamalla tuotteita verkkokaupastamme hyväksyt sillä hetkellä voimassa olevat kauppaehdot ja vakuutat antamiesi tietojen oikeellisuuden.

Kaikkia myymiämme tuotteita voidaan käyttää Suomessa. Verkkokauppa myy tuotteita vain täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Huomioithan, että saatat tarvita voimassa olevan henkilöllisyystodistuksen (passi, ajokortti tai henkilökortti) voidaksesi noutaa tuotteesi.

2. Hinnat

Verkkokaupassa on nähtävillä tuotteiden arvonlisäverollinen hinta. Alkoholia sisältävissä tuotteissa on nähtävissä arvonlisäverollinen hinta sekä litrahinta.

3. Alennukset ja tarjoukset

Mahdolliset tarjous- ja alennuskoodit ovat asiakaskohtaisia, eikä niitä voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin eikä vaihtaa rahaksi.

4. Maksaminen

Asiakas maksaa tilatut tuotteet tilauksen yhteydessä Kanavan Panimo Oy:n hyväksymillä maksutavoilla. Maksutavat ilmoitetaan tarkemmin palvelussa.

5. Tuotteiden noutaminen ja luovuttaminen

Asiakas voi noutaa tuotteet sovitusti Kanavan Panimo Oy:n kaupasta. Tuotteita voidaan luovuttaa asiakkaille vain klo 09:00 - 21:00 välisenä aikana. Alkoholia sisältäviä tuotteita ei voida lähettää postitse.

6. Peruuttamisoikeus

Sinulla on aina 14 päivän peruuttamisoikeus vastaanotettuasi kaikki tilaamasi tuotteet.

Jos haluat käyttää peruuttamissoikeuttasi, tulee asiasta ilmoittaa Kanavan Panimo Oy:lle puhelimitse tai sähköpostitse. On tärkeää, että palautat tuotteen/tuotteet meille välittömästi, kuitenkin viimeistään 14 päivän sisällä siitä, kun olet ilmoittanut meille käyttäväsi peruuttamisoikeuttasi.

Palautettavat tuotteet tulee toimittaa takaisin ilman muutoksia ja alkuperäispakkauksissaan.

Tuotepalautus on sinulle maksutonta.

7. Vaihdot ja palautukset

Jos haluat vaihtaa tuotteen, palauta vaihdettava tuote ja ilmoita siitä meille palautuksen yhteydessä. Mikäli palautettua tuotetta on selvästi käytetty tai se on vahingoittunut tilaajan vastuulla ollessaan, pidätämme oikeuden huomioida tuotteen arvonvähennyksen palautussummassa. Mikäli katsomme, että tuote on menettänyt kaiken arvonsa, pidätämme oikeuden olla palauttamatta rahoja.

8. Maksun palautus

Tuotepalautuksissa pyrimme palauttamaan maksamasi summan mahdollisimman nopeasti, viimeistään 14 päivän kuluessa siitä, kun palautus on saapunut meille. Takaisinmaksutapa riippuu tilauksen yhteydessä valitsemastasi maksutavasta.

Luottokortilla maksettujen tuotteiden palautettava summa palautetaan suoraan korttitilillesi.

9. Reklamointi

Mikäli huomaat toimittamassamme tuotteessa virheen, tulee sinun viipymättä reklamoida virhe kirjallisesti Kanavan Panimo Oy, verkkokauppa@kanavanpanimo.fi. Arvioimme tuotteen viallisuuden ilmoitettuasi siitä meille reklamaatiossa. Ensisijaisesti vaihdamme tuotteen vastaavaan uuteen tuotteeseen. Tuotteesta riippuen voimme pyytää asiakasta palauttamaan alkuperäisen tuotteen, mikäli se korvataan uudella.

Riitatilanteissa käännymme Kuluttajaviraston puoleen ja noudatamme aina viraston antamia suosituksia. Asiakkaanamme sinulla on oikeus saattaa riitatilanteet kuluttajariitalautakuntaan (www.kuluttajariita.fi). Ennen kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn viemistä kuluttajan tulee olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

10. Takuu

Kuluttajansuojalaki, joka turvaa oikeutesi asiakkaana, on voimassa ostaessasi tuotteitamme verkkokaupasta.

Myönnämme valmistamillemme juomatuotteille pääsääntöisesti yhden vuoden parasta ennen päiväyksen juoman astioinnista. Mikäli parasta ennen päiväys merkittävästi poikkeaa normaalista, ilmoitamme tästä verkkokaupassa tuotteen tuotetiedoissa. Takuu ei kata tuotteen ulkopuolisesta syystä johtuvaa hajoamista tai tuotteen käytössä kulumisesta johtuvaa hajoamista.

11. Henkilötietojen käsittely

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietoja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (engl. GDPR, General Data Protection Regulation) mukaisesti. Käytämme tietojasi seuraaviin tarkoituksiin ja säilytämme tietoja niin kauan kuin tarvitsemme tietoja kyseessä olevaa tarkoitusta varten.

- Tilausvahvistus ja tilauksen toimitus sekä tilaukseen mahdollisesti liittyvien kysymysten käsittely
- Asiakaspalvelutehtävien hoito
- Sähköpostiviestien lähettäminen asiakkaillemme

Voimme myös ulkoistaa palveluitamme ja jakaa henkilötietoja ulkoistettuja tehtäviä hoitaville palveluntarjoajille, ns. henkilötietojen käsittelijöille, jotka käsittelevät tietoja ainoastaan meidän puolestamme tarjottavien palveluiden suorittamiseksi ohjeidemme mukaisesti. Henkilötietojen käsittelijät auttavat meitä mm. seuraavien tehtävien hoidossa:

  • Maksuratkaisut (luottokorttilaitokset, pankit ja muut maksupalveluiden tarjoajat)
  • Markkinointi (paino ja jakelu, sosiaaliset mediat, media- tai mainostoimistot)
  • IT-palvelut (palveluntarjoajat, jotka hoitavat tietojenkäsittelyjärjestelmiimme kohdistuvaa yllä- ja kunnossapitoa sekä teknistä käyttäjätukea)
  • Asiakaspalvelu

Sinulla on oikeus:

  • Saada tietoa siitä, mitä henkilötietojasi olemme tallentaneet, sekä vaatia tietojen oikaisemista, poistamista tai tietojen käsittelyn rajoittamista
  • Kieltää henkilötietojesi käytön markkinointitarkoituksiin

9. Force majeure

Kanavan Panimo Oy:llä on oikeus poiketa näistä ehdoista, mikäli poikkeamisen syy on jokin alla mainituista ja tämä syy estää, vaikeuttaa tai hidastaa kauppaehtojen täyttämistä.

Syitä ehdoista poikkeamiseen ovat muun muassa viranomaisten toimet, uudet tai muuttuneet lakisäädökset, työmarkkinoiden konfliktit, lakot, tulipalot, tulvat, sabotaasi tai suurta haittaa aiheuttavat onnettomuudet. Force majeure käsittää myös epänormaalit markkinatilanteet sekä markkinoihin ja tuotteisiin negatiivisesti vaikuttavat viranomaispäätökset, kuten esimerkiksi varoitusteksteihin liittyvät päätökset tai myyntikiellot ym.

10. Yhteystiedot

Kanavan Panimo Oy

Meijeritie 1

17200 Vääksy

Emme vastaa mahdollisista hinta- tai kirjoitusvirheistä, ja pidätämme oikeuden muuttaa kauppaehtoja ilman erillistä ilmoitusta.