Haemme osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme MYYNTIHENKILÖÄ

Sinun roolisi Kanavan Panimolla

Vastaat panimotuotteiden HoReCa- ja VK- myynnistä sekä suunnittelet uusia myynnin toimenpiteitä yrityksen tavoitteiden ja strategian mukaisesti. Teet aktiivista uusasiakashankintaa, syvennät nykyisiä asiakassuhteita ja huolehdit avainasiakkuuksistamme. Analysoit markkinatilannetta, osallistut panimon kehittämiseen sekä myynti- ja messutapahtumiin.

Parhaat edellytykset tehtävässä onnistumiseen

Odotamme sinulta soveltuvaa kaupallista koulutusta ja vähintään kahden vuoden kokemusta HoReCa ja/tai VK-myynnistä, halua asiakkaiden aktiiviseen kontaktointiin sekä kykyä itsenäiseen, luovaan ja tulokselliseen myyntityöhön. Arvostamme myynti- ja markkinointihenkisyyttä sekä kykyä kuunnella asiakasta. Kotimaisen ja ulkomaisen juomakentän tuntemus auttaa sinua työssäsi ja ajokortti on tehtävän hoitamisessa välttämätön.

Miksi Kanavan Panimo?

Tarjoamme sinulle pienen työyhteisön rennon ilmapiirin ja mukavat työkaverit trendikkäällä pienpanimo-alalla, tasaisesti kasvavassa ja palkittuja oluita valmistavassa yrityksessä. Panimomme sijaitsee Vanhan Vääksyn kauniissa maisemissa. Sinulla halutessasi mahdollisuus myös osittaiseen etätyöhön ja tarvittaessa tarjoamme auton käyttöösi.

Millaista työskentely Kanavan Panimolla on?

Soita ja meille ja kysy! Lisätietoja tehtävästä antaa:

Jan Karlstedt +358 400 637 680 (vkot 34-37) tai Jukka Karlstedt +358 44 524 22 88 (vko 37)

Mitä seuraavaksi?

Hae paikkaa viimeistään sunnuntaihin 18.9.2022 mennessä laittamalla hakemus osoitteeseen jukka@kanavanpanimo.fi tai janski@kanavanpanimo.fi. Liitä mukaan hakemus, CV sekä palkkatoiveesi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.